ΔΩΡΕΑΝ SSL πιστοποιητικό με την αγορά κάθε πακέτου Shared Hosting για να μην χαρακτηριστεί το site σου από την Google "Not Secure".

Arrow up
Arrow down

Internet Marketing

Google Adwords

To Internet marketing είναι ένας αποτελεσματικός και οικονομικός τρόπος για να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής σας. Γνωστό επίσης και ως emarketing, web marketing ή online marketing, το internet marketing αφορά στις στρατηγικές που χρησιμοποιούνται για την online προώθηση ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας, στρατηγικές στις οποίες περιλαμβάνονται το email marketing και οι pay-per-click διαφημίσεις (διαφημίσεις αναζήτησης και διαφημίσεις προβολής).

Το email marketing αφορά στη χρήση email για την προώθηση υπηρεσιών ή/και προϊόντων. Με άλλα λόγια, τα email χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία και ανάπτυξη σχέσεων με δυνητικούς ή υπάρχοντες πελάτες. Στην ουσία, το email marketing έχει κοινά χαρακτηριστικά με το direct mail, με τη διαφορά ότι το ενημερωτικό υλικό δεν αποστέλλεται ταχυδρομικά, αλλά ηλεκτρονικά. Τα ενημερωτικά/προωθητικά emails μπορούν να αποσταλούν σε μια λίστα υπάρχοντων ή υποψήφιων πελατών, με σκοπό την ενίσχυση της σχέσης μιας εταιρείας με τους υπάρχοντες ή πρώην πελάτες της, την ενίσχυση της εμπιστοσύνης των πελατών στην εταιρεία και τα προϊόντα της, την προσέλκυση και απόκτηση νέων πελατών ή την παρότρυνση υπάρχοντων πελατών να εκμεταλλευτούν τις προσφορές μιας εταιρείας και να προβούν σε άμεση αγορά των προϊόντων της.

Οι pay-per-click διαφημίσεις συνήθως αναφέρονται σε σχέση με την πιο δημοφιλή μηχανή αναζήτησης, τη Google και τη διαφημιστική της πλατφόρμα, το AdWords. Στις διαφημίσεις αναζήτησης, οι διαφημιζόμενοι συναγωνίζονται για τις λέξεις-κλειδιά που είναι σχετικές με το αντικείμενο και την αγορά δραστηριοποίησής τους, ενώ οι pay-per-click διαφημίσεις προβολής, γνωστές και ως banner διαφημίσεις, εμφανίζονται σε websites με σχετικό περιεχόμενο, τα οποία έχουν τη δυνατότητα προβολής διαφημίσεων.

Οι διαφημίσεις αναζήτησης είναι μια μορφή διαφήμισης που βοηθά την προβολή της επιχείρησής σας μέσω των μηχανών αναζήτησης. Οι διαφημίσεις αναζήτησης είναι ένας άριστος τρόπος για να είστε ανταγωνιστικός στο διαδίκτυο και να στοχεύσετε τους δυνητικούς πελάτες σας, οι οποίοι χρησιμοποιούν τις μηχανές αναζήτησης για να ψάξουν τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας. Με άλλα λόγια, αυτοί που έρχονται σε επαφή με τις διαφημίσεις σας αναζήτησης, είναι άτομα που ήδη ψάχνουν στο διαδίκτο για προϊόντα σαν τα δικά σας.

Οι διαφημίσεις προβολής είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αυξήσετε online την αναγνωρισμότητα των προϊόντων ή/και υπηρεσιών σας. Οι διαφημίσεις προβολής (ή διαφημίσεις banner) προβάλλονται στο κοινό-στόχο σας οποτεδήποτε πλοηγούνται στο διαδίκτυο, αλλά δεν αναζητούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Αν είστε μια καινούρια εταιρεία ή αν εμπορεύεστε κάποιο προϊόν ή υπηρεσία που δεν είναι ευρέως διαδεδομένη, τότε οι διαφημίσεις προβολής είναι ιδανικές για εσάς, για να ενισχύσετε την αναγνωρισμότητά σας.

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε

Στη Web-Art Design, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να χτίσετε και να ισχυροποιήσετε την online παρουσία σας με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Email Newsletter: Σχεδιασμός και αποστολή ενημερωτικών newsletter, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, στη λίστα των εγγεγραμένων συνδρομητών σας ή/και σε λίστα δυνητικών πελατών.
  • Προωθητικές Καμπάνιες: Σχεδιασμός και αποστολή προωθητικών μηνυμάτων σχετικών με ενημερώσεις, προσφορές, ειδικές εκπτώσεις, κλπ.
  • Διαφημίσεις Aναζήτησης: Σχεδιασμός, υλοποίηση και διαχείριση διαφημίσεων αναζήτησης, για προβολή της επιχείρησής σας στο Google Search Network
  • Διαφημίσεις Προβολής: Σχεδιασμός, υλοποίηση και διαχείριση διαφημίσεων προβολής, για αύξηση της αναγνωρισμότητάς σας και προβολή της επιχείρησής σας στο Google Display Network.
Επικοινωνήστε μαζί μας