ΔΩΡΕΑΝ SSL πιστοποιητικό με την αγορά κάθε πακέτου Shared Hosting για να μην χαρακτηριστεί το site σου από την Google "Not Secure".

Arrow up
Arrow down
.... Είπαν για εμάς

 

 

 

... Στάθης 18-10-2019

Είμαι ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας coffee-pulse.gr. Ήθελα να ευχαριστήσω την Web-artdesign για το νέο eshop που κατασκεύασε για την εταιρεία μου. Είναι πολύ λειτουργικό, εύκολο στη διαχείριση, συνδέεται με εξωτερικές εφαρμογές, έχει online σύστημα κρατήσεων. Οι πωλήσεις μου έχουν απογειωθεί από την στιγμή που μου παρέδωσαν τη σελίδα. Διατηρήθηκαν τα χρονοδιαγράμματα, υπήρχε αμεσότητα και πιστή εφαρμογή των όσων είχαμε συμφωνήσει. Και όχι μόνο αυτό. Οτιδήποτε και αν χρειαστώ είναι εκεί να με εξυπηρετήσουν ! Συνιστώ την web-artdesign ανεπιφύλαχτα!

... Δημήτρης 27-3-2019

Η ανάγκη μου για προβολή της δουλειάς μου στο διαδίκτυο γινόταν όλο και πιο επιτακτική, αλλά δεν μπορούσα να αποφασίσω ποια εταιρεία να εμπιστευθώ. Ώσπου ρώτησα τον φίλο μου σε ποια εταιρεία έχει το hosting της δικής του εταιρεία και ποιος κατασκεύασε την ιστοσελίδα του. Εκείνος μου σύστησε την Web Art Design και τον ευχαριστώ για αυτό. (asfaleiesid.gr)

...Ράνια 1-2-2019

Η συνεργασία μας με την εταιρία ήταν άψογη από την πρώτη στιγμή. Ανέλαβαν τα πάντα και διεκπεραίωσαν όλες τις απαιτήσεις μας. Σχεδίασαν και φιλοξενούν για εμάς την ιστοσελίδα μας 2 χρόνια τώρα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. (opolyzou.gr)

... Δήμητρα 15-1-2019

Έχω την φιλοξενία της ιστοσελίδας μου στην web-artdesign.gr και έχω ξεχάσει όλα τα προβλήματα hosting. Η σελίδα μου δεν έχει «κολλήσει» ποτέ, και έχει απίστευτη ταχύτητα. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους τους πελάτες μου. (dynamicwebsites.gr)

..... Δημήτρης 6-12-2018

Επαγγελματίες με όλη τη σημασία της λέξεως. Ακούν με προσοχή τις ανάγκες σου και σε καλύπτουν γρήγορα, άμεσα, οικονομικά και με αποτελέσματα που φαίνονται στη δουλειά μου! (kkaropoulos.gr)

...Αποστόλης 11-11-18

Οι συνεργάτες μιας επιχείρησης είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της. Αισθάνομαι τυχερός που η Web-ArtDesign, είναι συνεργάτης μου, και με καλύπτει σε κάθε θέμα που μπορεί να προκύψει από την διαδικτυακή μου προβολή. (elaioladopiliou.gr)

...Δημήτρης 20-10-2018

Η συνεργασία μου με την Web-Artdesing ξεκίνησε από την ανάγκη μου να αποκτήσω ιστοσελίδα για να προβάλλω τις υπηρεσίες μου και να αποκτήσω νέους πελάτες. Γρήγορα, άμεσα και οικονομικά η σελίδα μου ήταν έτοιμη, σε server τελευταίας τεχνολογίας, με απίστευτη ταχύτητα. (physio-volos.gr)

...Μαρία 25-9-2018

Χρειαζόμουν ένα e-shop, προκειμένου να προβάλω τα προϊόντα μου. Απευθύνθηκα στην Web-ArtDesign και από το πρώτο ραντεβού κατάλαβα ότι ήταν οι άνθρωποί μου. (cardinal.com.gr)

 ... Δημήτρης  4-4-2018

Η σελίδα μου φιλοξενείται στο server της Web-ArtDesign. Η ταχύτητά της είναι απίστευτη, και η τεχνική υποστήριξη που παρέχει η συγκεκριμένη εταιρεία μοναδική. Χρειαζόμουν να ανέβει ένα backup της σελίδας μου, και το αίτημά μου ολοκληρώθηκε μέσα σε μισή ώρα ..... (garnelis.gr)

...Άγγελος 11-3-2018

Στην web-artdesign γνώρισα την πραγματική έννοια της τεχνικής υποστήριξης και του  customer support. Γρήγοροι, με γνώσεις και σωστές απαντήσεις σε ότι τους ρωτήσεις. (psdf.gr)