Έχεις SSL στο site σου; Αν όχι, τον Ιούλιο ο Google Chrome θα το χαρακτηρίσει "Not Secure". Προστάτεψέ το τώρα, Δωρεάν, με κάθε πακέτο Shared Hosting.

Arrow up
Arrow down
26 Απρ 2017

1209
IN Joomla BY Admin

Δημοσιεύτηκε σήμερα η νέα έκδοση του Joomla 3.7

Τι νέο υπάρχει στην έκδοση 3.7

Ένα από τα μεγαλύτερα νέα χαρακτηριστικά αυτής της έκδοσης είναι η δυνατότητα για τους διαχειριστές να προσθέτουν προσαρμοσμένα πεδία σε άρθρα, χρήστες και επαφές και προγραμματιστές επέκτασης για να χρησιμοποιήσουν αυτήν τη δυνατότητα στο δικό τους προσαρμοσμένο Joomla! Επεκτάσεις. Με 15 διαφορετικούς τύπους πεδίων, μπορείτε εύκολα να διαρθρώσετε πιο σύνθετες φόρμες εισαγωγής περιεχομένου επιτρέποντας στους συντάκτες περιεχομένου να εισάγουν εύκολα τα δεδομένα τους με τον συνήθη τρόπο, ενώ ταυτόχρονα εμφανίζονται με συνέπεια στους επισκέπτες του ιστότοπού σας. Χάρη στους εξαιρετικούς εθελοντές τεκμηρίωσης, μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τις επιλογές και τις διαδικασίες για τη χρήση αυτής της νέας δυνατότητας, διαβάζοντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Custom Fields στο Joomla! Χώρος τεκμηρίωσης.
Για όσους θέλουν να δημιουργήσουν πολύγλωσσους ιστότοπους, η διαδικασία μετάφρασης του περιεχομένου σας έγινε πολύ πιο εύκολη. Το Component Multilingual Associations σας επιτρέπει να μεταφράζετε εύκολα το περιεχόμενό σας από μια ενιαία ενοποιημένη διεπαφή. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα διαβάζοντας το σεμινάριο του Component Multilingual Associations στο Joomla! Χώρος τεκμηρίωσης.
Όποιος δημιουργεί νέα άρθρα περιεχομένου που απαιτούν νέο στοιχείο μενού, μπορεί τώρα να εξοικονομήσει χρόνο με τις νέες βελτιωμένες λειτουργίες ροής εργασιών. Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε μια κατηγορία, ένα άρθρο και ένα στοιχείο μενού σε ένα βήμα από το διαχειριστή μενού.
Ένα άλλο πλεονέκτημα που σχετίζεται με το μενού, για εκείνους τους ιστότοπους όπου τα διαφορετικά επίπεδα πρόσβασης του χρήστη στην περιοχή Backend / Administrator του ιστότοπου είναι η δυνατότητα προσαρμογής του μενού διαχείρισης με το νέο Backend Menu Manager. Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα μενού για το Backend όπως μπορείτε για το Frontend - επιτρέποντάς σας να ελέγχετε τι μπορούν να δουν οι χρήστες με ποιες επιλογές του μενού διαχείρισης.
Αυτή η έκδοση φέρνει επίσης μια σειρά από νέα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά ειδικά για τους προγραμματιστές. Joomla! Το 3.7 φέρνει βελτιώσεις στα συστήματα ενημέρωσης, αποθήκευσης και πακέτων / επέκτασης, καθώς και σε πλήθος άλλων υποπρογραμμάτων.

Εκτός από τα χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν παραπάνω, άλλα σημαντικά σημεία της έκδοσης 3.7 περιλαμβάνουν:

 • Κάντε περισσότερα με το TinyMCE - Συμπεριλαμβανομένων νέων κουμπιών για εύκολη προσθήκη συνδέσμων μενού, επαφών και πολλών άλλων βελτιώσεων
 • Συντήρηση ευκολότερης επέκτασης - Αποτρέψτε τους διαχειριστές από τυχαία κατάργηση της εγκατάστασης των απαραίτητων στοιχείων πακέτου επέκτασης
 • Εμπειρία χρήστη - Η εμπειρία του χρήστη σας βελτιώνεται χάρη στην εμφάνιση των γενικών ρυθμίσεων, ένα πιο εκλεπτυσμένο πρότυπο backend, τη δυνατότητα να μοιράζεστε τη συνομιλία σας μεταξύ frontend και backend και μερικές άλλες δευτερεύουσες βελτιώσεις του UX.

Επιδιορθώση θεμάτων ασφαλείας

 • Low Priority - Core - Information Disclosure (affecting Joomla! 1.5.0 through 3.6.5) More information »
 • Low Priority - Core - XSS Vulnerability (affecting Joomla! 3.2.0 through 3.6.5) More information »
 • Low Priority - Core - XSS Vulnerability (affecting Joomla! 1.5.0 through 3.6.5) More information »
 • Low Priority - Core - XSS Vulnerability (affecting Joomla! 1.5.0 through 3.6.5) More information »
 • Low Priority - Core - XSS Vulnerability (affecting Joomla! 3.2.0 through 3.6.5) More information »
 • Low Priority - Core - ACL Violations (affecting Joomla! 1.6.0 through 3.6.5) More information »
 • Low Priority - Core - ACL Violations (affecting Joomla! 3.2.0 through 3.6.5) More information »
 • Low Priority - Core - Information Disclosure (affecting Joomla! 3.4.0 through 3.6.5) More information »